accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-right-tablearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplus-greenplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Pergoly

Bioklimatické pergoly
page1 album80

Bioklimatické pergoly sú moderné riešenie pre vonkajšie priestory, ktoré kombinuje štýl a funkčnosť. Natáčanie strešných lamiel vám umožní plynulo regulovať prístup tepla a svetelných lúčov do priestoru pergoly. Pergoly sú prispôsobené na osadenie screenových (tieniacich) roliet, ktoré vám poskytnú súkromie ako pred zrakmi susedov, tak aj slnka. Tienenie a ovládanie strešných lamiel ako aj roliet môže byť riadené elektronicky alebo automaticky senzormi vetra a dažďa. Ovládať ich môžete diaľkovým ovládačom alebo mobilom.

Odtok vody je inteligentne skrytý do niektorej nohy pergoly, čím neruší čisté minimalistické línie pergoly. Základom každej pergoly je však kvalitný masívny hliník, ktorý má nekonečnú životnosť. Bioklimatické pergoly vám vyrobíme na mieru či už farebne alebo rozmerovo, alebo si vyberiete z našich predpripravených rozmerov.